Паровозик бібліотечних зірочок

_

_

середу, 7 березня 2018 р.

Весняний спів землі

     Велика і прекрасна наша земля. Змінюється, вічно оновлюється вона. Погляньте навколо: ласкаво світить сонечко, від його теплого поцілунку розкриваються повіки перших квітів, весняний вітерець грайливо пестить ніжні коси берізки і плакучої верби, в голубому небі пропливають легенькі хмарки, а довкола щасливим співом заливаються птахи. Це їм перший весняний місяць відчинив двері в рідний край.
     У центральній дитячій бібліотеці проведено свято зустрічі весни «Весняний спів землі», яке організували заступник директора з питань обслуговування дітей Мар’яна Ганусин та бібліотекар ЦДБ Світлана Цифра.
     Гарний весняний настрій дарували юні читачі дитячої бібліотеки: ведучі заходу Юрій Хуторний та  Оленсандра Паславська, Ангеліна та Каріна Полуян, Денис Готра, Василина та Олександр Чухра, Марійка Рогач, Юрій Веселовський та Олексій Слободський.
     А музичний дарунок прозвучав у виконанні юної співачки Діани Дзямулич (керівник Наталія Лешко). У піснях наше коріння, краса, талант і мудрість нашого народу. Тож давайте берегти їх, вивчати, співати і весну закликати.
     Чудові слова привітання  всім присутнім жінкам, дівчатам  до весняного свята 8 Березня продекламувала студентка-практикантка Ужгородського коледжу культури і мистецтв бібліотечного відділення Христина Настич.
     Напередодні свята також відбувся майстер-клас «Весняний букет власноруч» з учасниками дитячого гуртка «Творча майстерня».
     Так, весна це надії і сподівання, це радість і впевненість у своїх силах. Весна збагачує нашу землю не тільки красою, але й талантами. Якраз напровесні народилися два велетні української літератури Леся Українка і Тарас Шевченко.




Немає коментарів:

Дописати коментар