Паровозик бібліотечних зірочок

_

_

четвер, 28 лютого 2019 р.

Стань читайликом, дружок!

         28 лютого дитяча книгозбірня отримала неймовірний подарунок – нових маленьких друзів, які відкриті до знань. Сподіваємось, що ця зустріч стане гарним початком довгої та плідної співпраці між бібліотекарями та класними керівниками чудових діток.
        Сьогодні ми запропонували учням 1-х класів Великоберезнянської ЗОШ (класні керівники Наталія Подвайцятник, Мар'яна Мушак, Лідія Мешко) незвичайну екскурсію нашою книгозбірнею та відкрили усі її таємниці. Посвяту в читачі провели ведучі Юрій Хуторной та Ангеліна Полуян, королева Книга Вікторія Мешко та дівчата- книжки Юлія Сабов, Каріна Полуян, Емілія Заяць, Катерина Лешко.
          Мета екскурсії полягала у розвитку інтересу до читання, бажання слухати, виховувати охайність до книги і надати перші поради, як користуватися бібліотекою у майбутньому, а найголовніше – викликати бажання стати активними читачами. Маленькі читачі вперше завітали в чарівну оселю дитячої книги, яка не залишає жодну дитину байдужою. Тут їх зустріло розмаїття цікавих, яскравих книг, газет та журналів. Новенькими палітурками книги посміхнулися до малечі та повели їх у чарівний світ принцес та принців, фантастичних пригод та мандрів. 
          А якщо діти хочуть дружити з книгою, необхідно бережливо ставитися до неї, і вона розповість багато цікавого. Діти, які побували на екскурсіях, мали змогу записатися до бібліотеки і взяти книжки додому. Їм дуже сподобалась цікава та пізнавальна екскурсія, про що свідчили слова вдячності.












Немає коментарів:

Дописати коментар