Паровозик бібліотечних зірочок

_

_

вівторок, 11 червня 2013 р.

Зустріч з словацькими друзями


"Чарівне царство книжок"

Під такою назвою була проведена екскурсія до районної дитячої бібліотеки для гостей із Словаччини.  Організували  пізнавально-оглядову екскурсію заступник директора з питань обслуговування дітей Мар’яна Ганусин та молодий спеціаліст Євгенія Кувік  познайомили дітей з правилами користування бібліотекою,  фондом бібліотеки, періодикою, книжковими виставками, довідковою літературою.
Щоб екскурсія була більш різноманітною  цитати та  вірші про книгу  декламували кращі юні читачі. 





«Хто багато читає, той багато знає!» - так говорять у народі. І це правда. Герої улюблених книг вчать нас бути добрими, справедливими, чуйними. Бережіть їх, вони ваші вірні друзі. З такими словами звернулася до присутніх Королева книг у виконанні Іванни Цуги.


         Цікавим,захоплюючим доповненням до  екскурсії став  інформаційно – екологічний калейдоскоп « Це та земля, де нам судилось жити!», який було проведено у селищному парку. За участю юних читачів  Валерії Кашмель, Вікторії Гелетич, Анастасії Добржанської, Ангеліни Дмитрук, Маряни Мохналь, Іванни Цуги, Івана Крайниковця, Андрій Раца, Жанни Касич, Домініки Швайка. 

Словацькі гості також долучилися до акції «Ми за чисте довкілля», і віддали свій голос в скриньку – заклик « Я  голос свій віддам на захист природи».



   

Немає коментарів:

Дописати коментар