Паровозик бібліотечних зірочок

_

_

четвер, 19 грудня 2019 р.

Розкажу Миколаю, про що я читаю


      На літературне свято-конкурс «Розкажу Миколаю, про що я читаю» у нашій бібліотеці  зібралась  дітвора, щоб розказати що читають, розповісти про свої мрії і сподівання.
        Мрії у багатьох дітей, як виявилось, зовсім уже  як у дорослих. 
     Свято Миколая - найулюбленіше для дітей  і  дорослих.  Дітвора з нетерпінням чекає щедрого Миколая, пише листи, вивчає  вірші, співає пісні. Щороку приходить він у кожну господу з миром і дарунками. Для маленьких стає чарівною казкою, коли невидимо з’являється вночі і кладе під подушку такі бажані гостинці для слухняних і добрих дітей.  Виростають діти — і добра казка зникає, а Миколай залишається. Він любить усіх людей.
А щоб піднести емоційний настрій, поглибити знання про свято Миколая, виховувати любов і повагу до традицій та обрядів рідної України, створити  атмосферу добра і дружби, виховувати чуйність, доброту, доброзичливість, увагу, милосердя, вдячність присутнім було запропоновано взяти участь у грі-вікторини «Таємниці Святого Миколая». 
      Отже, самих активних юних читачів чекали святкові подарунки від селищного голови Богдана Кирлика.
      Захід був спрямований на відродження національних традицій на роз’яснення духовної цінності свята, виховання потреби в культурному та духовному зростанні. Наслідуймо добро і вчинки Святого Миколая!
     Нехай це свято стане для нас святом Милосердя, Доброти, Прощення та Любові до ближнього.










Немає коментарів:

Дописати коментар