Паровозик бібліотечних зірочок

_

_

середу, 16 травня 2018 р.

І доброта, і теплота поєднана у серці мами



Юні читачі центральної дитячої бібліотеки взяли участь у святковому дійстві «І доброта і теплота поєднана у серці мами» на родинному святі «Сім’я – найбільша цінність на землі», яке організували центральна районна бібліотека спільно з Будинком культури. На свято були  залучені учні гімназії та школи – інтернату.
Родина, сім’я – це найдорожче для кожної людини. У сім’ї діти вчаться добру, вчаться шанувати свій рід, свою землю,берегти пам’ять свого роду. Мамина пісня, батьківська хата, бабусина вишиванка, дідусева казка – все це наша родословна пам’ять, наші символи, наша історія, у сім’ї повинні любити одне одного, повинна панувати атмосфера взаємодопомоги, тепла, турботи.
Наші діти – наше майбутнє, вони продовжувачі родинних традицій, родовідної пам’яті. Маємо надію, що ви, діти, будете берегти найдрібніші згадки про своїх рідних і передадуть цю пам’ять своїм нащадкам. Ніколи не переривайте ланцюжок пам’яті, який з’єднує наші покоління. І чим міцнішим буде цей ланцюжок, тим міцніше буде наше коріння, тим міцніше стоятиме на своїй землі наш народ, наша Україна.   








     

Немає коментарів:

Дописати коментар