Паровозик бібліотечних зірочок

_

_

четвер, 24 березня 2016 р.

Хай Україна вся читає, бо книга нас усіх єднає!

           В рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання в центральній дитячій бібліотеці проведено ярмарок читацьких думок "Під вітрилами книг до нових відкриттів". Мета - популяризація читання серед дітей, які люблять читати і вважають літературу своїм хобі і натхненням. Кожен бажаючий мав змогу презентувати свою улюблену книгу, прийти у ролі казкових героїв. Вперше у бібліотеці пройшли книжкові вибори "Підтримай улюблену книжку". За результатами голосування юних шанувальників книг найулюбленішою, найчитаючою книгою є Тарас Шевченко "Дитячий Кобзар". Масу позитивної книжкової енергії дітям приніс бібліошопінг "Міняй вірш на подарунок". Всі учасники отримували подарунки "Весняний сюрприз", "Піратські скарби", "Три горішки для попелюшки", "Чарівні яблука".
       Кожна книжка - це друг, що веде нас у дивовижний і чудовий світ, знайомить із прекрасними людьми. Читаючи книжки ви самі стаєте добрішими і мудрішими. Шануйте, любіть книжки! На ярмарку працювала виставка-інсталяція "Колодязь знань".




















2 коментарі:

  1. МОЛОДЦІ! Дуже цікаві ідеї...дякуємо.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Зацікавлюємо наших юних читачів до книги нестандартними книжковими виставками та інноваційними формами роботи. Дякуємо Вам, що оцінили наші старання!

      Видалити