Паровозик бібліотечних зірочок

_

_

четвер, 31 березня 2016 р.

Книгоманія - 2016

У центральній дитячій бібліотеці відбувся 2- ий етап найкращого та наймаштабнішого читацького конкурсу України "Книгоманія - 2016". У ньому взяли участь  23 найактивніші, найерудованіші юні читачі бібліотек району.
Конкурс проводиться з метою заохочення дітей до читання, виявлення читацьких уподобань, популяризації найкращої української та світової літератури.  

А також залучення до бібліотеки нових читачів, посилення ролі читання в житті дітей, здійснення творчої співпраці бібліотеки та вчителів,  спрямованої на пошук різноманітних форм організації змістовного дозвілля дітей, залучення їх до активної творчої діяльності навколо книги та бібліотеки.
Конкурс проходив у два тури: "Реклама книги" та "Улюблений вірш про весну". Важливим критерієм оцінювання зіграв читацький щоденник конкурсантів.
Вітаємо переможців конкурсу Герич Анюту - 7кл. (бібліотека с. Мирча) та Гаврилюк Ольгу - 6 кл. (бібліотека с. Княгиня), які і будуть змагатися в 3-му обласному турі у Закарпатській обласній бібліотеці для дітей та юнацтва. Друге місце розділили Мирослава Симчишин (бібліотека с. Забрідь) та Анюта Костик (бібліотека с. Вишка), на третій сходинці Олег Хабібрахманов (ЦДБ) та Анна Іванчик (бібліотека с. К.Розтока).
















Немає коментарів:

Дописати коментар