Паровозик бібліотечних зірочок

_

_

четвер, 3 грудня 2015 р.

Збираємо тепло сердець



          Відзначення міжнародного дня інвалідів спрямоване на посилення уваги до їхніх проблем, захисту  гідності, прав і благополуччя. Цей день є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до людей з особливими потребами. Саме з такою метою працівниками районної бібліотеки для дітей спільно з благодійним фондом «Віра. Надія. Любов» організовано благодійну акцію «Збираємо тепло сердець».


 Теплими  словами подяки  виступили завідуюча відділенням районної реабілітації Ярина Кич, керівник районної медико - педагогічної консультації Анжеліка Мокрянин .

Юні користувачі бібліотеки Андрій Рац, Кароліна Лазорець, Каріна та Ангеліна Полуян, Домініка Кот, Олег Хабібрахманов, Василина Чухра, Богдан Пігош, Яна Мохналь виступили з концертною програмою для дітей реабілітаційного центру. Особливо всім сподобалась інсценізація казки «Ріпка» на сучасний лад. 




           Такий захід - це ще одна нагода нагадати громадськості, що уважне, милосердне ставлення до людей з особливими потребами є ознакою справжньої цивілізованості та високої культури звучало у виступі директора благодійного фонду Римми Митрак.

          Директор ЦБС Олена Костенко вручила дитячі журнали та іграшки, які протягом місяця дітки приносили в бібліотеку. 

На долю  людей з обмеженими можливостями випали нелегкі випробування, однак вони, долаючи труднощі, проявляють виняткову силу духу і непохитну віру в життя. Їх мужність та оптимізм - взірець для інших.


Немає коментарів:

Дописати коментар