Паровозик бібліотечних зірочок

_

_

середу, 11 листопада 2015 р.

Український солдате, молюся за тебе!

  Виховувати глибокі патріотичні почуття, причетність і відповідальність за все, що  відбувається в країні, вдячність тим, хто віддав за неї життя, хто  зараз знаходиться на воєнній передовій, захищаючи свободу, незалежність. 
Усім захисникам України, як ніколи, потрібні увага, добре слово, повага та любов небайдужих людей. Вони, як ніхто, заслуговують Божої ласки, підтримки з боку людей яких захищають, адже своє життя вони віддають за нас, за долю та честь нашої Батьківщини. Саме з такою метою відбулася патріотична акція "Український солдате, молюся за тебе". Кращі юні читачі дитячої бібліотеки Кароліна Лазорець, Анастасія Добржанська, Марина Тимочко, Яна Мохналь, Каріна та Ангеліна Полуян  прочитали вірші "Ми ж українці, ми одна сім'я", Солдатові", "Без імен", "Лист солдату" та ін.







         На  акцію було запрошено волонтера Благодійного фонду "Віра. Надія. Любов" Рімму Митрак та 4 -В клас ЗОШ І-ІІІ ст. (Класний керівник Тетяна Кобиш). 
          Всі учасники   долучилися до в’язання маскувальної  сітки для воїнів, яким таке спорядження вкрай необхідне для маскування військової техніки та різноманітних укриттів. Сітка – це ще й своєрідний оберіг для наших бійців, ця сітка об’єднує людей, які допомагають армії. Кожен вузлик на сітці ми зав’язуємо з певними побажаннями захисту для наших солдат. 













Немає коментарів:

Дописати коментар