Паровозик бібліотечних зірочок

_

_

середу, 27 травня 2015 р.

Краєзнавчі посиденьки

"Трійця у силі, Трійця у нашій родині"

              Ми зібралися, щоб вшанувати традиції нашого народу - святкування “зелених” свят, яке черпає свою наснагу із глибокого коріння духовної спадщини. Наші предки – східні слов’яни   щиро поклонялися зеленій природі, яка дбайливо виколихує людське життя, прикрашаючи любовно свої оселі квітами і зеленими вітами.



         Трійця, а ще його називають Зелені свята або Святого Духа - найпоетичніше свято, тісно пов'язане з природою.  Прийшло воно ще з дохристиянських часів. Наші пращури пов'язували з Трійцею буяння і живосилля природи, в яку вони свято вірували. Шаною природі були зеленосвятські дійства. Ось і ми сьогодні заклечали подвір'я, та нашу бібліотеку зеленими голузками дерева  липи та квітами. 






           З глядачами учнями 2 кл. Великоберезнянської ЗОШ І-ІІІ ст. (класний керівник Ганна Вайда) відбувся солодкий десерт "Загадки із цукерками".


          Працівники дитячої бібліотеки Мар'яна Ганусин та Євгенія Кувік і кращі читачі Кароліна Лазорець, Анюта Цигак, Анастасія Добржанська, Марина Тимочко, Каріна та Агеліна Полуян, Василина Чухра, Домініка Кот та Василь Цигак вітають з наступаючим святом Святої Трійці!











Немає коментарів:

Дописати коментар