Паровозик бібліотечних зірочок

_

_

четвер, 13 листопада 2014 р.

Обласний семінар-тренінг

На базі Великоберезнянської районної бібліотеки для дітей проведено обласний семінар-тренінг «Нові можливості та пріоритети бібліотек для дітей в умовах інформаційного суспільства».
Зустріли учасників семінару фольклорний гурт «Березняни»(керівник Василь Опаленик) та кращі читачі районної дитячої бібліотеки Кароліна Лазорець, Марина Тимочко та Андрій Рац.




  Відкрила семінар головний спеціаліст управління культури облдержадміністрації Оксана Дурунда. З привітальним словом та побажанням плідної роботи виступили начальник відділу культури райдержадміністрації Неля Глодан, директор ЦБС Олена Костенко.
    Змістовні консультації надали заступник директора з питань обслуговування дітей обласної бібліотеки для дітей та юнацтва Інна Хмара та в.о.зав.відділом інформаційних технологій та електронних ресурсів обласної бібліотеки для дітей та юнацтва Оксана Горкій.


Поділилися досвідом роботи заступник директора з питань обслуговування дітей Великоберезнянської ЦБС Мар’яна Ганусин та заступник директора Ужгородської центральної міської бібліотеки для дітей Людмила Ленард . Протягом семінару працювала виставка-презентація «Дитячі бібліотеки області в мережі Інтернет», яку організувала бібліотекар ЦДБ Євгенія Кувік.
     Осіння панночка вручила учасникам семінару "Березнянський осінній подарунок"


Немає коментарів:

Дописати коментар