Паровозик бібліотечних зірочок

_

_

четвер, 13 лютого 2014 р.

Конкурс читців

Звучать Шевченкові слова...

13 лютого пройшов конкурс юних читців, який присвячений великому поету України Тарасу Григоровичу Шевченку, творчість якого знають і люблять усі народи світу. Організували його заступник директора з питань обслуговування дітей Маряна Ганусин та бібліотекар ЦДБ Євгенія Кувік спільно з класним керівником 4-Б ЗОШ І-ІІІ ст. Наталією Подвайцятник.


Всі свої вірші Шевченко пише чарівною, барвистою українською мовою, близькою до народної. Тому вірші його легко читати і запамятовувати.
У конкурсі взяло участь 17 найсміливіших знавців творів Великого Кобзаря. Памятними призами нагороджено 5 переможців :Дарина Мазуренко, Андрій Рац, Анастасія Добржанська, Ольга Микита та Євгеній Середа.
    Діти мали можливість переглянути презентацію «Тарас Шевченко: постать знана у віках» та ознайомитись з книгами на виставці – персоналії «Тарас Шевченко – України син».
Учіться, шануйте батьків, живіть дружньо — учив Шевченко! І це сьогодні головне ваше завдання. Нехай на вашому шляху завжди будуть поруч  Шевченкова любов до України, Шевченкова мужність і невмируще слово! Підтверджуйте свою любов до рідного краю своїми щоденними справами саме тут, на своїй малій батьківщині – у рідному краї, рідній школі, дитячій бібліотеці і звичайно у своїй сім’ї. І це була головна мета святкового заходу.

Немає коментарів:

Дописати коментар