Паровозик бібліотечних зірочок

_

_

пʼятницю, 12 квітня 2024 р.

КОД УПЕВНЕНОСТІ ДЛЯ ДІВЧАТ

      У дитячій бібліотеці працює виставка-порада "Код упевненості для дівчат".Дівчат можуть зацікавити захоплюючі історії з життя ровесниць, краще пізнати навколишній світ, відкрити нові грані спілкування та корисні поради.










вівторок, 26 березня 2024 р.

ДІТИ УКРАЇНИ ЧИТАЮТЬ ЗАХИСНИКАМ!

        Наші користувачі – дітки беруть участь у різних конкурсах і пропустити читацький марафон "Діти України читають захисникам", організований Національною бібліотекою України для дітей, ну просто не можемо. Адже, завдяки захисникам, ми можемо тримати книгу в руках і читати. Тож, давайте читати і гуртом з книгою до ПЕРЕМОГИ!

Настичук Арсен, 14 років, читає уривок з книги Горового Руслана "Сорок... або чому чуваки не святкують".
https://fb.watch/r2vLZUYQnB/


Рогач Марійка, 11 років.

https://fb.watch/r2vFyl2teU/






ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ ДИТЯЧОГО ЧИТАННЯ

               Всеукраїнський тиждень дитячого читання - свято тих, хто творить книгу і тих, хто любить читати.В дитячій бібліотеці оформлено виставку - інсталяцію "Книжкова фортеця", до якої зможуть потрапити наші юні шанувальники книги.






вівторок, 5 березня 2024 р.

ПОСТАТЬ, ЩО ЄДНАЄ УКРАЇНУ!

              Тарас Шевченко заповідав нам любити свою Україну, свій народ, пам'ятати свою історію, берегти рідну мову.Для кожного українця Великий Кобзар означає так багато і він завжди з нами, і він єднає нас.У центральній дитячій бібліотеці відкрилася виставка-інсталяція "Постать, що єднає Україну!"








середу, 21 лютого 2024 р.

УКРАЇНСЬКА МОВА - МОВА ПЕРЕМОГИ!

     Рідна мова є важливим елементом культурної та національної свідомості людини. Вона - не просто засіб спілкування, а історія народу, його світогляд. Сьогодні ми повинні усвідомити, що наша мова - це не лише символ нації, а й зброя у боротьбі за незалежність.До Великоберезнянська Дитяча Бібліотека у Міжнародний день рідної мови звітали учні 2 класів #Великоберезнянськийліцей (класні керівники Наталія Подвайцятник, Маряна Мушак). Познайомилися з чудовими книжечками та взяли участь у поетичному віночку "Я подолаю тебе, враже, рідним словом!"

Саме мова об’єднує націю, дозволяє відчути зв'язок поколінь і взагалі робить нас українцями.


















понеділок, 19 лютого 2024 р.

ЄДНАЙМОСЯ В МОВІ!

            21 лютого ми відзначаємо Міжнародний день рідної мови. Мова – духовний скарб нації. Це свято не лише нагадує про культурне розмаїття і багатомовність світу, а й про право кожного розмовляти рідною мовою у своїй країні. Читачі наших бібліотек Великоберезнянської ТГ долучилися до поетичного марафону "Єднаймося в мові". 

        Для усіх бажаючих та тих, хто прагне удосконалювати свої знання з рідної мови, наша  бібліотека презентувала  тематичну книжкову виставку "Я люблю українську мову!"







ЗУСТРІЧ З НОВОЮ КНИГОЮ!

 Нарешті, омріяне бажання отримати "ВАЛІЗКУ З КНИЖКАМИ" здійснилося!!! Дива бувають, потрібно лише вірити! Сьогодні у дитячій бібліотеці було гамірно і весело, діти із задоволенням знайомились з книгами проєкту "Валізка з книжками" від команди Goethe-Institut в Україні, спільно з Німецькою бібліотечною асоціацією та #Українськийінституткниги. ВЕЛИКЕ БІБЛІОТЕЧНЕ ДЯКУЄМО!