Паровозик бібліотечних зірочок

_

_

пʼятниця, 11 жовтня 2024 р.

КНИЖКОВІ БАРВИ ОСЕНІ

  11 жовтня в чарівну оселю книги завітав 1 клас Великоберезнянського ліцею "Ерудит" з класним керівником Ольгою Рейпаші та асистентом вчителя Тетяною Васильняк. Дітлахів зустріли бібліотекарі, які познайомили дітей з правилами користування та поводження з книгою, тематичними полицями дитячого фонду. Особливе захоплення у дітей викликали книги про птахів на виставці "Птахи - часточка природи". Цікаво і весело було на майстер-класі "Чарівна осінь, ніби казка".

Всім діткам сподобалась екскурсія про, що свідчили їх посмішки та радісні оченята.
Мета екскурсії полягала у розвитку інтересу дітей до книги, до читання, а найголовніше – викликати бажання стати активними читачами бібліотеки. Бібліотека завжди чекає Вас з радістю.






























четвер, 10 жовтня 2024 р.

ЗАТИШНІ ЧИТАННЯ КОЛЬОРУ ОСЕНІ

              Бібліотекарі центральних бібліотек Великоберезнянської громади запропонували учням 2 класів Великоберезнянського ліцею «Ерудит» (класні керівники Лариса Кіндрат та Вікторія Попадич) прогулятися “вулицями книжкового міста” та більше дізнатися про надзвичайний скарб - КНИГУ! Під час екскурсії діти поринули в неймовірний книжковий світ, познайомилися з історією бібліотеки. В дружній атмосфері наші маленькі гості взяли участь у цікавому майстер – класі «Осінні фантазії». Вражень у маленьких читайликів, які вперше познайомилися з бібліотекою вистачить тепер надовго. Екскурсія відбулася за ініціативи завуча по виховній роботі Вірі Примак, дякуємо також педагогу – організатору Інні Малакеєвій, бібліотекарю ліцею Тетяні Марин.

Сподіваємося, що нові друзі книги стануть нашими активними читачами.



















вівторок, 8 жовтня 2024 р.

КОРОЛЕВА ОСІНЬ ДО БІБЛІОТЕКИ ПРОСИТЬ…

         Осінь — дивовижна пора. Це той період, коли природа найгарніша. Все навколо буяє різнокольоровими яскравими барвами. Вона дарує нам нові відчуття, зовсім інший настрій, незважаючи на тривожне сьогодення.

     Всюди відчувається подих осені - листя помаранчеве, жовте і зрідка зелене опадає з дерев на землю. Про цю пору року складено багато віршів, оповідань , розповідей. Скільки влучних слів використано письменниками для опису неймовірної краси осінніх пейзажів! Осінь... Вона різна: й красива, й примхлива.

    Запрошуємо всіх читачів до нас у центральну дитячу бібліотеку! Ми впевнені, що зачитавшись улюбленою книжкою, прийде справжній осінній настрій.

     Читайте, налаштовуйтеся на позитив та віру в ПЕРЕМОГУ!