Паровозик бібліотечних зірочок

_

_

вівторок, 5 травня 2020 р.

В книжковій пам’яті – миттєвості війни


        Усе далі відходять у минуле грізні роки Другої світової війни. Але не згасає пам'ять про тих, хто поклав на вівтар перемоги своє життя. Той, хто пережив цю війну, ніколи не зможе про неї забути! Вона назавжди залишиться в їх пам'яті і серці! І молоде покоління, яке народилося вже після тих подій, повинні завжди зберігати пам'ять про цю страшну війну.
      До Дня пам’яті та примирення і 75-ої річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у  приміщенні центральної дитячої бібліотеки представлено виставку-пам'ять «Роки війни – століття памяті!», де зібрані книги, які розкривають історичну правду про переможні та трагічні дні війни, змальовують образи учасників воєнних подій. Доповнюють виставку маки, як символ пам’яті жертв Другої світової війни.
      Дуже важливо відкривати та гортати сторінки історії, зміцнювати зв’язок поколінь. Низько вклоняємось пам’яті загиблих у всіх війнах, що відбувались і відбуваються на нашій землі, дякуємо ветеранам за їх ратний подвиг та молимось за мир на нашій Україні!

Немає коментарів:

Дописати коментар