Паровозик бібліотечних зірочок

_

_

пʼятницю, 30 вересня 2016 р.

Світ чудес - дитяча бібліотека


          Сьогодні районна бібліотека для дітей – це найбільший дитячий, культурно – освітній заклад, храм знань та інформації у нашому селищі. Бібліотека для дітей займає особливе місце серед бібліотек, адже саме вона для багатьох дітей є найпершою бібліотекою у їх житті, і саме дитяча бібліотека формує читача.  Ми відчуваємо велику відповідальність за майбутнє духовне становлення наших дітей.
Дитяча бібліотека  є справжнім інформаційним центром,  вікном у безмежний світовий простір інформації, невичерпним джерелом нових знань для користувачів-дітей, підлітків, організаторів дитячого читання. 
Цього року у Всеукраїнський день бібліотек наша бібліотека відзначає своє 70 - річчя від дня заснування. Протягом місяця працювала виставка - інсталяція "Святковий книжний торт". На вітальній листівці "А ми Вам бажаємо... користувачі бібліотеки писали свої побажання. Цікаво пройшла вікторина - сюрприз "Яблуко - символ знань" з маленькими читайликами, учнями Великоберезнянської ЗОШ  (класні керівники Наталія Подвайцятник, Тетяна Кобиш та Наталія Попович)










Немає коментарів:

Дописати коментар